top klein

Over ons

 

Over Bouwrecht Advocaat

Wat kunt u van Bouwrecht Advocaat verwachten?

Op onze website vindt u informatie over bouwrecht zoals dat in Nederland geldig is.
Wij volgen de ontwikkelingen van de wet, rechtspraak en praktijk op de voet. De website blijft daardoor actueel en wordt steeds completer.

Onze missie
Complete informatie over bouwrecht valt moeilijk te vinden. Natuurlijk: in de wet, rechtspraak en op het internet valt informatie te verkrijgen over bouwrechtelijke onderwerpen. Maar deze informatie is verspreid en fragmentarisch; het is moeilijk een compleet beeld te krijgen over dit belangrijke onderwerp. Het is onze missie om informatie over bouwrecht bijeen te brengen, u te informeren en rechtshulp te bieden.
Wij bieden informatie en rechtshulp aan een ieder die betrokken is bij bouwzaken, zoals opdrachtgevers, aannemers, architecten, schade-experts en gemeenten. Maar ook advocaten kunnen van onze expertise gebruik maken.

Onze advocaten en juristen
Indien u te maken krijgt met juridische vragen en geschillen over bouwrechtelijke zaken is professionele rechtshulp gewenst. De belangen zijn meestal groot, zodat u goed moet worden geholpen. Het is daarom verstandig een advocaat of jurist in te schakelen die veel kennis en ervaring heeft met bouwrecht.

De juristen en advocaten aangesloten bij Bouwrecht Advocaat verlenen al vele jaren – sommige al meer dan 20 jaar – rechtshulp bij bouwzaken.

Door deze ruime ervaring kunnen wij u vlot en deskundig van dienst zijn. Bij onze advocaten en juristen kunt u ondermeer terecht voor:

  • het opstellen en beoordelen van aannemingsovereenkomsten en architectenovereenkomsten;
  • rechtshulp bij meerwerk en minderwerk;
  • hulp bij schadeverhaal en incassokwesties
  • verweer tegen schadeclaims;
  • opleveringsgebreken;
  • het voeren van gerechtelijke procedures.

Direct actie: heeft u een juridische kwestie die maken heeft met de uitvoering van een bouwwerk, neem dan direct conctact op met Bouwrecht Advocaat op telefoonnummer: 020 - 6890 863 of mail